Borkóstolóra kerékpárral? – Irány Etyek!

Szervezett egyéni túra elektromos kerékpárral (csak pénteken, szombaton, vasárnapon !):

A túra, a vezető német Kalkhoff cég elektromos kerékpárjaival Budapest belvárosából indul. Innen a Déli pályaudvarra tekersz, ahonnan személyvonattal 35 perc alatt Bicskére érsz. Bicskétől a Bicske-Etyek kerékpárutat kövesd! Ha szeretnéd az autóforgalmat teljesen elkerülni, választhatsz egy földutat, ami egy kőbánya mellett halad és közvetlenül Etyekre vezet.

Fedezd fel a régi sváb borospincéket és kóstold meg a borvidék méltán híres borait! Elektromos kerékpárral gond nélkül bejárhatod a birtokokat, pincéket. Ha feltöltődtél az őszi szinekkel és ízekkel, több lehetőség közül választhatsz, hogy térj vissza Budapestre. Választhatod a Bicskére vezető utat, vagy a régi 1-es főutat Herceghalomra, vagy áttekerhetsz Biatorbágyra. Mivel mindhárom településről óránként indulnak vonatok Budapestre, bármelyik jó választás.

A túra hossza:kb. 30km
A túra ára (Kalkhoff E-Bike)
9 900 Ft/fő
A túra ára (KTM Cross- vagy Trekking kerékpár)5 900 Ft/fő
A változtatás jogát fenntartjuk
E-Bike Kalkhoff Berleen

A túra ára tartalmazza az elektromos kerékpár bérlését egy napra (9:00-től 18:00 óráig) és a vonatjegyet egy fő+kerékpár részére (Budapest – Bicske – Budapest viszonylatban). 

Szeretnél több időt eltölteni Etyeken és meghosszabbítani a kerékpárbérlést egy nappal? Megoldható, a E-kerékpárbérlés plusz költsége: 9 900 Ft/nap. (KTM Cross kerékpár 3 600 Ft/nap).

A túrához választhatod az osztrák KTM márka CROSS vagy TREKKING kerékpárjait is (28”-os, 24 sebességes, különböző vázzal és méretekben). 

Figyelem: kerékpárbérléskor a Bérbevevőnek letétet kell fizetnie. A letét értéke 10 000 F , vagy magyar lakcímkártyával rendelkező Bérbevevő esetén hivatalos személyi okmány letétbe helyezése (KTM Cross- vagy Trekkingkerékpár). E-Kerékpár: A letét értéke 70 000, – Ft, melynek befizetéséhez hivatalos személyi okmányt kérünk bemutatni. 

Kérésre gyerek és ifjúsági kerékpárt is tudunk biztosítani.
Trekking és elektromos kerékpárainkon beépített lámpák vannak, Cross kerékpárainkhoz levehető LED-lámpákat biztosítunk.

Minden kerékpárhoz zárat vagy láncot biztosítunk.

Minden kerékpárhoz láthatósági mellényt és sisakot biztosítunk (városon kívül, közúton kötelező láthatósági mellény viselése, a sisak használat nem kötelező).

Figyelem: A Bérbevevő a kerékpárt saját felelősségére használja, teljes mértékben felel a harmadik félnek okozott kárért, viseli a lopás kockázatát. Bérbevevő felelős a magyar közúti közlekedési szabályok betartásáért. A magyar közúti közlekedés szabálya NEM tiltja a kerékpáros alkoholfogyasztását, de a kerékpárosnak biztonságosan kell tudnia vezetni, még borkóstolás után is.

Ezért azt javasoljuk, hogy borkóstolásod valóban csak kóstolás legyen.

%d bloggers like this: