GetYourGuide | BIKE & RELAX - Bike Tours & Rental

Kalandtúra két keréken

Egyedülálló vezetett kerékpártúra a Budai-hegységbe. Vezetett kerékpártúra a különleges kalandot kedvelőknek. A Madach Imre ut12-ról indulunk, a Bazilika előtt elhaladva, áttekerünk a Szabadság téren és a Parlament előtt, majd magunk mögött hagyva a belvárost, átkelünk a Margit hídon Budára. A Duna-menti kerékpárúton (EuroVelo 6) pár száz métert megtéve eljutunk a budai villanegyedbe.

A Városmajoron át eltekerünk a fogaskerekűig. A vonaton szállítható a kerékpár, így fáradtság nélkül juthatunk fel a hegyre. A hegycsúcson ismét nyeregbe ülünk és elhaladunk a kommunista időket idéző, ám ma is népszerű Gyermekvasút mellett. Egy rétes kóstoló erejéig megállunk a Normafánál (az ár magában foglalja a kóstolót).

Tempósan feltekerünk Budapest legmagasabb pontjára, ahol az Erzsébet kilátóból fantasztikus panoráma tárul elénk. Tiszta időben akár 70 km távolságra ellátni. Innen autók elől lezárt úton haladunk lefelé, mielőtt erdei útra váltunk. Nem kell megijedni, nem veszélyes!

Hamarosan visszatérünk a budai villanegyedbe, ahonnan kerékpárúton jutunk vissza az Andrássy útra. Közben elhaladunk a Budai Várnegyed alatt, áthajtunk a Lánchídon és a belvároson.

Felnött (magyar nyelven)HUF 19,250
Youth (12-17) (magyar nyelven)HUF 15,750
Option: Privat Túra (magyar nyelven)HUF 78,400-tól
Prices subject to changes

%d