GetYourGuide | BIKE & RELAX - Bike Tours & Rental

Privát kerékpártúrák

Minden vezetett és szervezett egyéni kerékpártúránk privát túraként is foglalható egyedülállók, párok, családok és csoportok számára. Kérj tőlünk személyre szóló ajánlatot!

Példa 1)

Vezetett privát túra a Dunakanyarban, kenuzással és kerékpározással

Az Andrássy útról indulsz, ahonnan a Nyugati pályaudvarra tekersz. Itt vonatra szállsz és a Dunakanyarig utazol. Javasoljuk, hogy a szlovák határig, Szobig menj. Innen transzfert biztosítunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban található Ipoly folyóig. Innen kenuval vagy kajakkal folytatod utad, a Dunán evezve. A kb. 12 km-es szakasz 3-4 órás evezéssel tehető meg. Ne felejts el fürdőruhát hozni! A Duna vízállásától függően homokos partok várnak mind az Ipolyon, mind a Dunán. 

Kikötést követően, kerékpárral folytatod az utat, a Duna-menti kerékpárút (EuroVelo 6) legszebb részén. Idillikus falvak és napos strandok mentén haladsz, míg eléred Zebegényt és Nagymarost, ahol finom éttermek közül választhatsz. Te döntöd el, hogy hol szállsz fel a Budapestre tartó vonatra, így a kerékpáros szakasz 16-35 km hosszú (természetesen dönthetsz úgy, hogy végig kerékpárral tekersz Budapestig, a teljes 70 km-es szakaszon). 

Árak EUR 450-tól:

100 EUR/felnött – 50 EUR/fiatal és minimum összesen 450 EUR,-

Például: 2 fő 450 EUR, 6 fő (4 felnőtt + 2 fiatal) 500 EUR, 6 felnőtt 600 EUR

A túrát csak jó időjárási körülmények között tartjuk meg. 

Danube Bend

Példa 2)

Vezetett privát túra Szentendrére

Privát kerékpártúra Szentendrére

Private Bicycle Tour to Szentendre

Ez a túra indulhat dél körül Budapestről, a belvároson és a Margitszigeten át haladva (a szigeten nincs autós forgalom) egészen az Árprád hídig, ahonnan Óbuda és Aquincum római romjai felé veszed az irányt. Javasoljuk, hogy állj meg a híres Római-parton egy italra, majd folytasd utad a Duna mentén. Újonnan átadott kerékpárúton, 30 km megtétele után érkezel meg Szentendrére. Élvezd a város mediterrán hangulatát, sétálj szűk utcácskáin, egyél egy finomat éttermei egyikében! Hétvégénként kellemes, egy órás hajókázással térhetsz vissza Budapestre.

Gyerekkel is megtehető túra.

Árak 350 EUR-tól:

90 EUR/fő, minimum összesen 350 EUR

Gyermek/fiatal kedvezmény 50%. 

Példa: 2 fő 350 EUR, 6 fős csoport (4 felnőtt, 2 gyermek) 450 EUR, 4 felnőtt 360 EUR 

A változtatás jogát fenntartjuk. 

%d