GetYourGuide | BIKE & RELAX - Bike Tours & Rental

Szervezett egyéni kerékpártúrák

Szervezett egyéni kerékpártúra: Budapest-Szentendre

Javaslataink és tanácsaink alapján önálló kerékpártúrára indulhatsz! Legyél a saját túravezetőd, a döntés a te kezedben: milyen úton, milyen gyorsan, hány pihenővel haladsz.

Egyedül vagy privát csoportban, élvezd a tekerést Budapesten és környékén!

Az egyik szép úticél a mediterrán hangulatú Szentendre. A Budapesttől 25 km-re fekvő városig szinte végig kerékpárút vezet, melynek legidillikusabb részét nemrég újították fel.

Az útvonal könnyű nehézségi fokú, teljesen lapos, de sok látnivalót kínál. Útba ejtheted a Margitszigetet és a Római-partot, sétálgathatsz az évezredes történelmű és gazdag kultúrájú Szentendre szűk utcácskáin. A Duna vízállásától függően fürödhetsz a strandon és számos étterem közül válogathatsz.

A kerékpárt a szentendrei HÉV állomás közelében állomásozó partnerünknél hagyhatod és választhatsz, hajóval (hétvégén) vagy HÉV-vel  utazol vissza Budapestre, a Batthyányi térre. Minimum 5 órát szánj a túrára. 

Családoknak is ajánlott.  

Szervezett egyéni kerékpártúra Szentendrére, hajójeggyel
Szentendre-Budapest fejenként
EUR 49.- (ca. HUF 19,355.-)E-kerékpár felár
+EUR 15.-
Szervezett egyéni kerékpártúra Szentendrére, vonatjeggyel
Szentendre-Budapest fejenként
EUR 29.- (ca. HUF11,455.-)E-kerékpár felár
EUR +15.-
A változtatás jogát fenntartjuk

Szervezett egyéni túra: Budapest-Nagymaros/Visegrád

A Duna talán legszebb része a Dunakanyar, Váctól Esztergomig. A két város között fekszik Nagymaros, fantasztikus kilátással a Visegrádi Fellegvárra, ahova komppal könnyedén átjuthatsz. Bérelj tőlünk kerékpárt és tekerj ki a Dunakanyarba, a Duna-menti kerékpárúton (EuroVelo 6)! A teljes táv 50-70 km, de választhatod a rövidebb utat, Vácig vonattal utazva és onnan indulva fedezheted fel a vidéket. 

Bármelyik verziót választod, azt ajánljuk, hogy a Dunakanyarból vonattal térj vissza Budapestre. Fordulj hozzánk, kérj tőlünk javaslatot! A kerékpárt nyugodtan ott hagyhatod valamelyik partnerünknél. Válaszd a kényelmes vonatot! (a vonatjegyet az ár tartalmazza)

Egész napos túra, számtalan látnivalóval és felfedeznivalóval, egy igazi emlékezetes élmény! Ne felejtsd otthon a fürdőruhádat, mivel a térség strandjairól is híres. (A strandok a Duna vízállásának függvényében használhatók.)

Ezt a túrát privát vezetett túraként is ajánljuk, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkon keresztül vezető kenutúrával egybekötve. 

Kisgyermekeknek nem ajánlott. 

Private Canoe-Bicycle Tour
Szervezett egyéni kerékpártúra Budapest-Nagymaros/Visegrád, vonatjeggyel
Nagymaros-Budapest (vagy más állomás), fejenként
EUR 49.- (ca. HUF 19,355.-)E-kerékpár felár
EUR 15.-
A változtatás jogát fenntartjuk.

Szervezett egyéni túrák: Budapest-Bécs vagy Bécs-Budapest* (*csak csoportnak)

Tekerj az Duna-menti kerékpárúton (EuroVelo 6)!

Bérelj kerékpárt a Bike & Relax-től Budapesten és add le Bécsben! 4 napos túra, ami alatt letekerheted az Duna-menti kerékpárút (EuroVelo 6) 330 km-es szakaszát. Ha rövidíteni szeretnél, kérd tanácsunkat.

Önálló kerékpárút Budapest és Esztergom között, Győr és Pozsony között, majd tovább Bécsig. Esztergom és Győr között helyenként az úton kell tekerni. Alternatívaként lehet a szlovák oldalon haladni. Kérésre kerékpáros térképet, leírást tudunk biztosítani.

A túra extra napokkal kibővíthető a Dunakanyar és Mosonmagyaróvár térségében. Ne felejtkezz el a pozsonyi és bécsi városnézésről sem, érdemes rájuk pár napot szánni!

Budapest – Bécs (4nap) -tólEUR 100,-/egyéniEUR 200,- /páros
Budapest – Bécs (4nap) GravelbikeEUR 180,-EUR 340,-
Änderungen vorbehalten

További információért vagy személyre szabott ajánlatért fordulj hozzánk bizalommal!

%d